Trainingen

  “Body&Mind workout”

Bereid je voor om jezelf te transformeren met “The body & Mind workout” – ons unieke programma dat personal training en zelfontwikkeling combineert. We gaan verder dan alleen fysieke training. We duiken dieper in jouw mindset en ontdekken hoe je over jezelf denkt. Samen overwinnen we obstakels en creëren we echte transformatie.

Bij “The Body& Mind workout” brengen we personal training naar een geheel nieuw niveau. Onze ervaren trainer voert persoonlijke mindset gesprekken om jouw denkpatronen en overtuigingen te onderzoeken. We willen weten welke obstakels je tegenkomt en hoe we jou echt kunnen helpen transformeren.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt dit programma vrijblijvend uitbreiden met onze online trainingen. Deze aanvullende trainingen bieden een schat aan waardevolle kennis en tools die je kunt gebruiken om verder te groeien, zelfs buiten de trainingssessies.

Wil je meer weten over “The Body & Mind workout”? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website.

  “Couple Training”

Versterk jullie relatie met onze Couple Training bij Focus Mindset Coaching.

Wil je de band met je partner versterken? Loop je vast op communicatie of worstel je met vertrouwenskwesties? Als traditionele relatietherapie niet het gewenste resultaat oplevert, kan onze Couple Training de missende schakel zijn om jullie relatie te versterken.

Tijdens onze training gaan jullie samen aan de slag met krachttraining en speciale oefeningen die draaien om vertrouwen opbouwen en steun vinden bij elkaar. Leer loslaten wanneer je gewend bent om altijd te dragen, en ontdek nieuwe manieren om elkaar te ondersteunen.

Samen met ons team zullen jullie de knelpunten in jullie relatie identificeren en die blokkades opruimen. Communicatie staat centraal in jullie relatie en sport is de perfecte tool om deze te verbeteren. Door zowel je lichaam als geest in beweging te zetten, creëren jullie een sterke basis voor groei en verbinding.

Wil je meer weten over onze Couple Training en ontdekken hoe het jullie relatie kan transformeren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie en om jullie eerste stap naar een sterkere relatie te zetten.

 

“Boost your confidence”

Behaal je doelen met gemak

In ons online programma leren wij jou alle tools om wel je doelen te behalen.
Of het nu een auto examen, eindelijk je droom fysiek bereiken is of je droombaan.
Jij bepaalt het doel, wij zetten jou in je kracht. Want alles is mindset!
Het online programma bevat 4 video lessen en een werkboek. Hiermee geven wij je handvatten om je zelfvertrouwen te vergroten.
Daarnaast ontvang je nog mooi bonus materiaal in je mailbox.

Maar dat is nog niet alles. In onze online leeromgeving vind je nog 2 bonus video’s en affirmatie kaarten gericht op jou doel!

 

“Lifenavigator”

Leer d.m.v. zelfonderzoek je leven navigeren

Dit online programma bestaat uit 6 krachtige lessen die je stap voor stap begeleiden op jouw ontdekkingsreis. We beginnen met het verkennen van jouw persoonlijke kernwaarden – de fundamenten van wie je werkelijk bent. Door middel van zelfonderzoek en reflectie zul je een dieper begrip krijgen van wat echt belangrijk voor je is.

En dat is nog maar het begin. Ons online programma bevat ook waardevol bonusmateriaal dat je zal helpen om nog dieper te graven en jezelf beter te begrijpen. Daarnaast ontvang je een praktisch werkboek dat je begeleidt bij elke les, zodat je de opgedane inzichten direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

“Mindset Mastery”

Bouw en behoud een positieve mindset

Ontketen je innerlijke kracht met het baanbrekende online programma “Mindset Mastery”! Ontdek de kracht van een positieve mindset en leer hoe je deze kunt opbouwen en behouden. Met 6 boeiende lessen, boordevol inspirerende video’s en een uitgebreid werkboek, bieden we je de tools die je nodig hebt om een positieve mindset te creëren.

Het leven zit vol obstakels, maar met een positieve mindset kun je ze moeiteloos overwinnen. In plaats van te struikelen, leer je met dit programma hoe je er een salto van kunt maken! Leer hoe je negatieve gedachten transformeert naar positieve overtuigingen en ontdek hoe je tegenslagen omzet in groeikansen.

Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, stress, of het omgaan met veranderingen, “Mindset Mastery” is jouw gids naar persoonlijk succes. Ontwikkel veerkracht, innerlijke kracht en een onwankelbaar geloof in jezelf.

Empower mind

Meester worden van je grenzen en gedachten

Ben je klaar om de meester te worden van je eigen grenzen en gedachten? Maak kennis met “Empower Mind”, ons revolutionaire online programma dat je in slechts 11 lessen helpt om jouw innerlijke kracht te ontdekken.

In “Empower Mind” vind je een schat aan kennis en tools om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen en negatieve gedachten. Elke les is voorzien van een boeiende video en een bijbehorend werkboek, zodat je direct kunt toepassen wat je leert.

Maar dat is nog niet alles! Onze online programma’s gaan verder dan alleen de essentie. We hebben ook prachtig bonusmateriaal toegevoegd om jou nog extra te motiveren op je reis naar persoonlijke groei en transformatie.

“Elevate yourself”

Verhoog je eigen potentieel

Wil je je eigen potentieel verhogen en je leven volledig transformeren? Maak kennis met “Elevate Yourself”, ons meest complete online programma voor zelfontwikkeling. Met maar liefst 23 krachtige lessen, biedt dit programma alles wat je nodig hebt om jezelf naar nieuwe hoogten te tillen.

“Elevate Yourself” is de ultieme bundel van al onze online programma’s, samengevoegd tot één krachtig geheel. Of je nu wilt werken aan zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap, relaties of financiële vrijheid, dit programma heeft het allemaal.

Elke les is voorzien van boeiende video’s die je begeleiden op je reis naar persoonlijke groei. En met het uitgebreide werkboek kun je de geleerde principes direct toepassen in je dagelijks leven.

Maar er is meer! Als bonusmateriaal hebben we een schat aan waardevolle extra’s toegevoegd.
Dus, ben je klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen? Bezoek vandaag nog onze website en ontdek “Elevate Yourself”. Dit is jouw kans om het maximale uit jezelf te halen en een leven van succes, vervulling en vreugde te creëren.

  “Supplementen”

Bij Focus Mindset Coaching streven we niet alleen naar het verbeteren van je body & mindset met onze programma’s en trainingen, maar ook geloven in de kracht van hoogwaardige voedingssupplementen.

Als ervaren sporters weten we hoe belangrijk het is om je dieet aan te vullen met de juiste supplementen. Na uitgebreid onderzoek hebben we de perfecte combinatie van supplementen gevonden die essentieel zijn voor optimale prestaties: onze hoogwaardige proteïne en pure creatine.

Onze proteïne bevat maar liefst 18 aminozuren en is geschikt voor zowel na de training als voor het slapengaan, waardoor je spieren optimaal herstellen en groeien. Onze pure creatine ondersteunt je trainingen en helpt je om het beste uit elke sessie te halen.

Maar dat is nog niet alles. We begrijpen de uitdaging van een lange dag en de vermoeidheid die daarbij kan komen kijken. Daarom hebben we onze krachtige pre-workout ontwikkeld, ontworpen om je niet alleen de energieboost te geven die je nodig hebt om te trainen, maar ook om je een gevoel van voldoening en motivatie te geven, zelfs op die dagen dat je het even niet ziet zitten.

Vanaf nu zijn onze topproducten ook online verkrijgbaar, zodat je ze gemakkelijk kunt bestellen en je trainingen naar een hoger niveau kunt tillen. Klik op de link en ontdek zelf de kracht van Focus Mindset Coaching supplementen – jouw sleutel tot succes in kracht- en mindset training. Bestel nu en bereik nieuwe hoogten!

FAQ

Kan ik de online programma’s alleen bekijken op een laptop of pc?
Nee, al onze online programma’s zijn ontwikkeld in het platform Huddle, Huddle kun je op elk
apparaat gebruiken. Laptop, pc, tablet en zelfs op je mobiele telefoon.
Hoe lang heb ik toegang tot mijn aangekochte online programma?
Wij geven jou levenslang toegang. Zelfontwikkeling is namelijk geen rechte lijn en gaat met
vallen en opstaan. Er kan zomaar iets gebeuren waardoor jij je online programma toch weer
even in de ijskast zet. En dat is prima. Jij bepaalt wanneer jij er klaar voor bent. En het is
goed om de programma’s meer dan 1x te volgen. Op andere momenten in je leven. Je zult
namelijk zien dat je gedachtegang en je antwoorden in elke levensfase anders kunnen zijn.
Ik ben bezig met mijn online programma, maar ik heb een vraag. Hoe kan ik jullie bereiken?

Naast toegang tot je aangekochte programma, bieden wij ook een online community aan.
Een plek binnen huddle waar jij jezelf kunt voorstellen, kunt verbinden met andere
deelnemers en dus ook aan ons je vragen kunt stellen.

Ik heb een online programma bij jullie gekocht, hoe gaat dit verder in zijn werk?
Na aankoop van je online programma ontvang je een email, in de email vind je de link en de
instructies m.b.t. inloggen.
Ik heb interesse in “The power of tree” hoe gaat dit verder in zijn werk als ik het contactformulier heb ingevuld.

Richard neemt contact op om een gratis intake gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek
gaan jullie samen kijken of de coaching van “The power of tree” aansluit bij jou doelen. De
personal training vind plaats in een sportschool in Eindhoven. Je bepaalt zelf of je een of
meerdere keren per week personal training wil ontvangen. Ook zijn er meerdere pakketten
beschikbaar. Naast de personal training is er ook uitgebreid aandacht voor je mentale
doelen. Je krijgt bij de intake dan ook een werkboek mee naar huis. Wil je op specifieke
gebieden nog extra aandacht besteden. Bv thema’s zoals zelfonderzoek of het verbeteren
van je mindset, dan sluiten onze online programma’s hierop aan. Dit maakt de power of tree
compleet. (Je bepaald zelf of je deze optie aan je pakket wil toevoegen).
Het intake gesprek is kosteloos

Contact

Admetuslaan 8
5631CG Eindhoven

06-54373552

info@focusmindsetcoaching.nl

Nieuwsbrief