Change your mindset

change your life

Focus Mindset Coaching

Wij geloven in de kracht van samenwerking en het bundelen van onze unieke talenten. Richard is de verbale kracht, met een scherp inzicht en de vaardigheid om mensen te inspireren en te motiveren. Marina is de creatieve kracht, met een passie voor het vinden van innovatieve oplossingen en het creëren van een ondersteunende omgeving voor onze klanten. Samen vormen wij een sterk team dat erop gericht is jou te helpen je volledige potentieel te bereiken.
Bij Focus Mindset Coaching werken we zowel online als fysiek met onze klanten. We begrijpen dat iedereen een unieke reis heeft en verschillende behoeften heeft als het gaat om coaching. Daarom bieden we flexibele opties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Of je nu liever persoonlijk met ons werkt of de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van online coaching, wij zijn er om jou te ondersteunen.
We zijn gedreven om onszelf voortdurend te blijven ontwikkelen, zodat we Focus Mindset Coaching naar een hoger niveau kunnen tillen. We blijven up-to-date met de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van mindset en coaching, zodat we jou de meest effectieve begeleiding kunnen bieden. Onze passie voor groei en transformatie drijft ons om voortdurend te leren en te evolueren, zodat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Niet elke coach past bij jou

Mijn naam is Richard van Gennip, geboren en getogen in Eindhoven in 1981, ik heb een unieke reis afgelegd die mij heeft geleid naar de oprichting van dit bijzondere coaching bedrijf. Mijn eerste jaren bracht ik door aan de rand van de gracht, rust vindend met een vishengel in mijn hand. Dit was het begin van mijn liefde voor rust en ontspanning. Ook ontwikkelde ik een natuurlijk gevoel voor werken met mijn handen en besloot de opleiding interieurbouw/meubelmaker te volgen.

Echter, na enkele jaren van werkloosheid en korte contracten als gevolg van de bouwcrisis in 2018, kwam ik op een keerpunt. Een burn-out dwong mij tot een reset en bracht mij tot het besef dat ik “te lang sterk was geweest”. Gedurende mijn tienerjaren had ik de wens om zijn fysieke gesteldheid te transformeren en begon ik met krachttraining. Na deelname aan een bodybuilding wedstrijd in 2016 ontstond het verlangen om hier mijn werk van te maken, en na mijn herstel besloot ik de opleiding tot personal trainer te volgen.

Tijdens mijn werk als personal trainer viel mij iets op. Veel van mijn klanten waren niet alleen op zoek naar een trainer, maar hadden ook behoefte aan een mindset coach. Ze verlangden naar iemand die naar de onderliggende problemen luisterde, de redenen waarom hun fysieke gesteldheid niet voldeed aan hun wensen. Na mijn tweede burn-out in 2020, die ontstond omdat ik dacht dat ik weer in de interieurbouw kon werken, gooide ik het roer volledig om.
Uit deze ervaringen en mijn eigen persoonlijke transformatie is Focus Mindset Coaching ontstaan. Ik begreep dat een holistische benadering nodig was om mensen te helpen hun doelen te bereiken en een vervullend leven te leiden. Ik combineer nu mijn expertise als personal trainer met mijn inzichten als mindset coach, om klanten te begeleiden bij het transformeren van hun fysieke gesteldheid en het creëren van een positieve mindset.

Mijn naam is Marina van Gennip en ik ben de creatieve kant van Focus mindset coaching. Ik ben de content creator voor de social media, maak de teksten en creëer de werkboeken die bij onze online programma’s horen. Na jarenlang als verpleegkundige te hebben gewerkt, besloot ik mijn hart te volgen en mijn passie voor coaching te omarmen. Met trots kan ik zeggen dat ik me volledig heb toegewijd aan het begeleiden van anderen op hun reis naar een positieve mindset en een vervullend leven.

Mijn eigen levenservaringen hebben me gevormd en geleid tot het besef dat gezondheid, vrijheid en het gezin de kernwaarden zijn die voor mij het belangrijkst zijn. In 2018 werd ik geconfronteerd met een uitdagende periode toen ik ziek werd door een bacteriële meningitis. Dit incident, gecombineerd met de burn-out van mijn partner Richard, schudde ons samengestelde gezin op zijn grondvesten. Het was een wake-up call die me leerde om prioriteit te geven aan wat echt belangrijk is in het leven.

Met mijn doorzettingsvermogen en heldere kijk op het zetten van prioriteiten, ben ik volledig hersteld en heb ik mijn roeping gevonden als mindset coach. Bij Focus Mindset Coaching help ik jou om obstakels te overwinnen, negatieve patronen te doorbreken en je volledige potentieel te bereiken. Ik geloof in de kracht van een positieve mindset en ik ben er om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren op jouw persoonlijke groeireis.

Contact

Admetuslaan 8
5631CG Eindhoven

06-54373552

info@focusmindsetcoaching.nl

Nieuwsbrief